Видео: 8 Minute Abs - Вежби за целото тело

Без разлика дали сте чест посетител на фитнес центарот или вежбате дома сами, овие вежби (за кои не ви треба додатна опрема) треба да бидат дел од вашата секојдневна рутина. Погледнете ги и научете како да ги изведувате. Ќе се изненадите колку функционираат!