Крос Фит (CrossFit) – фитнес програма на денешницата

Што е тоа Крос Фит? Едноставно речено, Крос Фит претставува ефективен начин да се стане фит.
Со еден збор – Крос Фит го содржи најдоброто за фитнесот од сите спортови.
Се прават склекови, клекнувања, кревање тегови, гимнастика, трчање, веслање итн.
Најдобро од се е што Крос Фит програмата навистина делува.
Погледнете ги следните видеа и ќе сфатите зошто во моментов Крос Фит е хит на светската фитнес сцена.
Крос Фит вежби за согорување на мастите комбинирајќи сила, кардио и стомачни вежби од Jillian Michaels врвен фитнес тренер...