Видео: Кикбокс и кардио вежби за губење на телесна тежина

Денес ви претставуваме тренинг со кикбокс кардио и стомачни вежби. Најважно е дека нема да морате да се прошетате до фитнес салата затоа што овие вежби можат да се прават и дома, а се што ви е потребно е само добра волја и 10 минути од вашето време.