Видео: Фитнес вежби за отстранување на целулитот од задникот и бедрата

Целулитот се појавува на бутовите и на задникот кога прекумерните масти излегуваат од фиброзното марамче. Сите жени со било каква градба и раст се подложни на целулит. Најдобриот начин за да се изгуби целулитот е ист како и начините да се изгубат маснотиите секаде низ телото – диета и вежбање.

Ви презентираме видео со специјални вежби за отстранување на целулитот

(Извор: Попара.мк)