Видео: Одличен тренинг за телото - Вежби за затегнување на целото тело

Доколу сакате вашето тело да има топ форма, ние ви предлагаме да ги примените овие вежби кои ќе го затегнат вашиот задник, стомак, бутовите…

Овој одличен тренинг ви нуди суперкардио вежби кои ќе ви помогнат да ја остварите таа цел.

(Извор: Денар.мк)